onsdag den 20. juni 2012

Distress markers

Efter at have fundet inspiration hos en af mine store idoler Jennifer Mc-guire, måtte jeg bare afprøve denne teknik selv.

Jeg har først stemplet og embosset dette stempel http://gittes.dk/shop/cling-stamp-studio-16073p.html i hvidt. Herefter har jeg farvelagt alle de små felter i forskellige farver med distress markers, som er en slags tusser, i alle de kendte distress farver fra Tim Holtz. Efter at have farvelagt felterne har jeg sprayet dem med en minimister blandet op med vand og perfect pearls. Dette gør at farverne blander sig lidt og får det mest fantastiske perlemors-skær, som kan ses på billedet herunder.
Sommerfuglen er en dies fra Memory box, og hele udvalget i butikken kan du se her:
http://gittes.dk/shop/search-1.html?keyword=Die%2Dnamics men der kommer hele tiden nye varer, så hvis den dies du leder efter ikke lige er på lager, så kommer den sikkert snart igen ;-)
Stemplet er fra Hero arts og passer godt til næsten alting ;-)
Hvis du er interesseret i at se en video af selve farvelægningen og teknikken har jennifer Mc-guire lavet en på hendes blog. Den kan ses her:
og så håber jeg I har mod på at prøve tusserne.. jeg skal i hvert fald straks ud og have nogle flere farver ... ;-) men sådan er det jo med den her hobby... eller måske er det bare mig ;-)

5 kommentarer:

  1. Et ufattelig smukt kort og hvor må der have været meget arbejde i det.
    Det er ikke kun dig - denne her hobby avler "mer - vil ha mer" ;-)
    Hvor i ligger forskellen i at male med distress markers og distress ink + vandpensel?

    SvarSlet
  2. Hihihi mon ikke vi alle kender det med at vi må have mer- og mer- af det vi prøver :)

    Dit kort er smukt og enkelt.. Love it!

    SvarSlet
  3. I loVe it I loVe it... super

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...