søndag den 3. februar 2013

To søndagskort ...

 Hej med jer derude... Lige to kort til jer på denne ellers fredelige søndag.. Det øverste kort er lavet med Papir fra Basic Grey. Jeg kan godt lide de stærke farver her om vinteren.. det giver lidt mere energi, synes I ikk? Jeg har brugt en hjerte-dies fra Tim Holtz, som jeg har placeret i min basetray, da det er en del af movers and shapers serien. I kan se diesne her, de kommer i sæt med to hjerter. Basetrayen er også rigtig praktisk at invistere i, hvis man kan lide de små dies fra TH. I kan se den her. Jeg har ikke brugt nogen tekst på dette kort. Det er egentligt tænkt som et valentinskort, men ved ikke at komme tekst på, er anvendelsesmulighederne så meget bredere.
Det sidste kort er lavet med romantiske prima papirer og tilbehør ;-) Jeg elsker når alting er farvekoordineret i sæt, og det er netop hvad prima jo gør med deres blomster, træknapper, papirsserier osv. Udover de fine tags der er klippet ud af stacken, har jeg også brugt veneer tilbehør (de små træstjerner og den lille fugl). Dem har jeg farvet med TH distress markers i en rosa farve der matcher papirerne. Jeg elsker sådan nogle små træfigurer. De er nemme at farve og giver noget dimension til kortet.

Og så er det ellers bare med at starte bilen og køre mod Odder, hvis I ikke allerede har været der i går... I kan tro Gittes butik, er blevet super fin, med masser af plads og gode kursusmuligheder.. Jeg glæder mig allerede til at jeg kan komme til scrap-hyggeaften deroppe igen.. God søndag til alle.

3 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...