torsdag den 18. november 2010

Basic greys julepapir

Basic greys jule papir er altid super sødt.. men jeg synes det kan være vanskeligt at bruge fordi man kommer til at dække for meget af papiret, der er så sødt i sig selv.... Derfor har jeg forsøgt mig med at lave et meget enkelt julekort med de søde snemænd fra "Jovial" kollektionen.

Jeg har taget udgangspunkt i disse lækre craft-farvede kort. De er billige og så elsker jeg simpelthen naturfarvet papir, syntes det er så flot! Og så er de billige.. man får 20 kort OG kuverter for 48 kr.
http://www.gittes.dk/shop/konvolutter-60c1.html

Jeg har beklædt det aflange kort med button-nose papiret, der først er sværtet med walnut stain distress ink. Hvis man skal starte med at købe en distress-ink, synes jeg, at den er et must! Jeg bruger den hele tiden og så igen ;-) Jeg har stemplet et jule-sentiment på glat råhvidt papir, lavet en matte af en rest af samme papir bare bagsiden!
Som pynt har jeg brugt Creatables dies snefnug stanset ud på min Big Shot. http://www.gittes.dk/shop/search-1.html?keyword=creatables

Disse dies er billige, man får 3 snefnug-dies for 75 kr, og de er nemme at bruge. Efter at have stanset snefnuggene ud har de fået en smule stickles diamond glaze og en rhinesten i midten. Den ene af snefnuggene er hævet med en skumpude for at give kortet lidt mere dimension.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...