mandag den 25. juli 2011

Cover a card stempel

Jeg er helt vild med cover a card stemplerne fra Impression Obsession. Og da jeg samtidig er inde i en periode hvor jeg er helt vild med sommerfugle er cover a card stemplet med sommerfugle bare helt fantastisk.

Her viser jeg lige et par meget enkle kort, hvor sommerfuglestemplet er brugt. Her er det mørkeblå på en lyseblå baggrund. Det lyseblå stykke er lige en cm mindre på hver led end selve kortet, så man får kanten rundt om baggrundsmotivet. Der er pyntet med en blomst og en bort lavet med et Martha Stewart punch.

Her er stemplet brugt på selve kortet, som helt enkelt er pyntet med et "tag" - helt simpel og rektangulær med en tekst og et lille bånd og pyntet med en sommerfugl. Igen er det stemplet tone i tone. En lidt mørkere nuance lille på en lys lilla baggrund.


Til sidst er stemplet lavet i brun på en orange baggrund. Her kommer alle de små detaljer meget tydeligt frem. Ellers er princippet det samme som det lille kort ovenfor. Hele kortets forside er stemplet med baggrundsstemplet (lever rigtigt op til navnet: cover a card). Lille "tag" eller bort af karton nederst på kortet med kortets tekst og sommerfuglen igen :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...